Меню Затваряне

НИЕ СМЕ

Трейдпро 17Трейдпро 17 ООД е бързо разрастваща се компания за търговия на едро с бързооборотни стоки.

Дейността ни по внос, износ и дистрибуция покрива пазара на алкохолни и безалкохолни напитки, кафе, пакетирани храни, захарни изделия, перилни и почистващи препарати и козметични продукти със световно доказани търговски марки.

От основаването си през 2017 г до сега, името и дейността на фирмата вече са се превърнали в синоним на коректност, професионално отношение и надеждно партньорство.

Това, което осигурява предимството ни пред нашите конкуренти е индивидуалния подход към всеки от партньорите ни, съчетан с гъвкавост в процеса на работа. Трейдпро 17 залага на ясно ориентирана търговска политика, насърчаваща дългосрочни бизнес отношения, основавани на доверие между страните.

Мисията ни е снабдяване на нашите партньори с асортимент, който има потенциала да въздейства на пазара и да гарантира успешните им продажби, чрез конкурентни цени и доказано качество.

Цели и ценности:

  • запазване динамичния темп на развитие на фирмата;

  • постоянно обогатяване на портфолиото ни;

  • непрекъсната инвестиция в поддръжането и обновяването на складовите бази и дистрибуционните канали на фирмата;

  • прозрачност и доверие в отношенията с нашите партньори;

  • постоянно надграждане на вече постигнатите резултати за нас и нашите клиенти.

Внос – Износ

Трейдпро 17 е ориентирана към внос и износ на бързооборотни стоки и има партньори в повечето европейски държави като Германия, Полша, Словакия, Италия, Унгария, Румъния, Холандия, Австрия, Испания, Гърция, Великобритания и др. Постоянно търсим развитие към чуждестранните пазари и сме отворени към нови връзки. 

Трейдпро 17 внос, износ, дистрибуция

Продуктова листа

Оперираме с асортимент от над 3 500 продукта, включващ световно доказани търговски брандове, както и марки българско производство, отговарящи на всички европейски стандарти за качество. Трейдпро17 предлага продукти с марките PERLEX, ALLEGRE, HLIBNY DAR, KOZAK, CELSIUS, BARCLAYS, DEKA 10, KRINOS, POWWER, MUST и много други.

 

Свържете се с нас за актуална информация относно предлаганите от нас продукти, ценови оферти, начин на поръчка и търговски условия.